Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotowujemy jabłka - myjemy, obieramy i kroimy w dużą kostkę. Ananasy w plastrach odsączamy z zalewy. Przygotowujemy kruszonkę - masło rozpuszczamy na małym ogniu i studzimy. Mąkę, cukier puder i ostudzone masło łączymy i ugniatamy na jednolitą masę. Wstawiamy na godz do lodówki lub do zamrażarki na kwadrans.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszny deserek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    o takich rarytasów to jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny przepis na pewno smakują fantastycznie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam, ale smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super pomysł
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ależ fajny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !