Sposób przygotowania

Woka rozgrzaewamy z olejem. Dodajemy posiekany czosnek, obraną pokrojoną w kostkę cebulę. po chwili wrzucamy mięso mielone, ja wczesniejje troszke siekam nozem, by lepiej potem się rozdzielało. Ogorki i paprykę kroję w kostkę. Do mięsa po około 7 minutach oddajemy obrane, pokrjonone w kostkę pieczarki. Doprawiam przypawami. Smażymy aż mięso będzie gotowe. na koniec do woka dorzucamy ogórki i paprykę Farsz super smakuje

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    cos jak burrito:) bardzo dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    cuper pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne nadzienie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !