Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć poprzedniego dnia. Następnego dnia gotować w wodzie w której się moczyła. Przyprawić kucharkiem. Kabanosy pokroić w plasterki, podsmażyć na suchej teflonowej patelni. Trzymać do czasu wytopienia tłuszczu. Następnie przełożyć na papierowy ręczniczek położony na talerzu, przykryć drugim ręczniczkiem i w taki sposób odsączyć resztę tłuszczu z kiełbasy. Takie odtłuszczone kabanosy dodać do fasoli, przyprawić resztą przypraw i dodać koncentrat. Zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    oj bardzo ;)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !