Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pierwsza w życiu moja zupa, przygotowana na bazie otrzymanego od producenta "gotowca". Ziemniaki obieramy, dokładnie płuczemy, kroimy w średnią kostkę, Gotujemy w trzech szklankach wody. Po 5 minutach dodajemy oczyszczone i pokrojone w cienkie paski boczniaki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w sumie jak gotuje z torebki lub przyprawiam mieszanka to dlatego ze jest to "prezent" producencki a nie świadomy zakup. Boczniaki w zeszłym roku wszczepiłem w pale także z niecierpliwością czekam wiosny. Może w tym roku będę miał już grzybobranie i wypróbuje ten przepis w moje kuchni
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale tez dodam, że zupki z torebki z kilkoma dodatkami od kucharza nie są wcale takie złe i oszczędzają sporo czasu :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !