Sposób przygotowania

Umyte warzywa kroimy na cząstki,paski,kostki itp.sałatki rwiemy na mniejsze kawałki i umieszczamy w misce,aby dobrze wymieszać składniki.W małej miseczce mieszamy oliwę z sokiem pomarańczowym, do uzyskania gładkiej emulsji/jeśli ktoś lubi więcej sosu,dowolnie zwiększamy proporcje/ Gotowym sosem sałatkowym skrapiamy warzywa.Całość doprawiamy solą i pieprzem.Wykładamy na talerzyki posypując kiełkami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyyyyycha!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !