Sposób przygotowania

Kapuste kiszona gotujemy . Po ugotowaniu odsączamy . Na patelni rozpuszczamy masło .Dodajemy posiekana cebulkę podsmażamy dodajemy strata na tarce marchewkę ,mieszamy smażymy .Dodajemy pokrojona ugotowaną kapustę mieszamy i podsmażamy .doprawiamy sola ,kminkiem ,pieprzem do smaku .Makaron gotujemy odsączamy .łączymy makaron z kapustą .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo ciekawe smaki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pięknie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !