Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Truskawki (mogą być mrożone) rozcieramy niedbale łyżką, a następnie dolewamy do nich tyle wody, aby objętościowo tworzyły 500ml. Tak przygotowane truskawki nastawiamy na gaz, po zagotowaniu zdejmujemy z ognia i natychmiast wsypujemy truskawkową galaretkę – dokładnie mieszamy i odstawiamy do stężenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny w barwach na euro...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    słodziutki i pyszny deserek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    przepięknie wygląda, super , powaznie lubie tak ładnie podane! ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    Bardzo podoba mi się ten deser!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    uwielbiam desery z mascarpone...zawsze to czysta finezja smaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda super i na pewno tak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !