Sposób przygotowania

białko ubić na sztywno z dodatkiem soli pod koniec ubijania stopniowo sypać cukier puder blachę wyłożyć papierem do pieczenia lub pergaminem a ubite białka nakładać do szprycy i wyciskać małe kwiatuszki wstawić do średnio nagrzanego piekarnika do 140-150st.najlepiej z termoobiegiem i suszyć co jakiś czas doglądać aby się za bardzo nie wysuszyły bo się zrumienią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    super muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie beziki kawą polać...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !