Sposób przygotowania

Braki dobrze myjemy nie obieramy i gotujemy w garneczku z wodą .W dużym garnku gotujemy wodę z dodatkiem liścia laurowego,ziela angielskiego i kostki bulionowej .Dodajemy pokrojone ziemniaki i starta marchewkę . Gdy buraki się ugotują dodajemy do garnka z wywarem buraczanym łyżke octu mieszamy i wywar wlewamy do garnku z bulionem .Buraki obieramy i ścieramy na tarce dodajemy do garnka z barszczem .Gotujemy wszystko razem . Dodajemy barszcz w proszku .Zaciągamy śmietanką . Doprawiamy pieprzem ,solą . Pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na masełku .Barszcz nalewamy dodajemy podsmażone pieczarki i zupę dekorujemy małym kleksem śmietany 30 %

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pożywne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    dosyć nietypowy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !