Sposób przygotowania

Całe opakowanie twarożku wiejskiego ze śmietaną przełożyć do szklanej miseczki. Jedną rzodkiewkę pokroić w drobną kostkę i wymieszać z twarożkiem i doprawić solą. Z drugiej rzodkiewki wyciąć ostrym nożem kwiatka i ułożyć na środku miseczki z twarogiem, wokół rantu miseczki ułożyć siekany szczypiorek, a pozostałą połówkę rzodkiewki pokroić w plasterki i ułożyć na powierzchni twarożku. Na koniec całość doprawić świezo zmielonym kolorowym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Twarożek wygląda smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny z bagietką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    Uwielbiam rzodkiewkę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !