Sposób przygotowania

Najlepszy kapuśniak jest zrobiony na kilku rodzajach mięsach. Mięso myjemy i zalewamy wodą, gotujemy ok 30 minut. kolejno dodajemy kapustę kiszoną, im kwaśniejsza tym lepsza będzie zupka. Następnie dodajemy obraną, pokrojoną włoszczyznę oraz pieprz, ziele angielskie, liście laurowe oraz kminek. Gotujemy ok 2 godzin. Kapuśniak najlepszy jest na drugi dzień. Polecam.

Komentarze

  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    Lubię kapuśniak
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    szybko i smacznie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię taki kapuśniaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !