Sposób przygotowania

Mięso rozbijamy na cienkie kotlety. oprószamy przyprawami wg uznania. Z jednej strony smarujemy cienko musztardą i na połowie kotleta układamy cienko pokrojony czosnek, kładziemy ser i posypujemy oregano. Kotlety składamy i zbijamy brzegi. Przygotowujemy ciasto naleśnikowe. Kotlety zanurzamy w cieście i smażymy po ok 10 minut z każdej strony

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne napewno są.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    zrobiłem na sobotę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    naprawdę fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !