Sposób przygotowania

Biszkopty nasączamy lekko syropem z brzoskwiń wymieszanym z likierem brzoskwiniowym i układamy na spodzie pucharków.(można wyłożyć na nie niewielka ilość zmiksowanych brzoskwiń). Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i mieszamy z rozpuszczoną uprzednio i ostudzoną żelatyną. Całość wylewamy na biszkopty i wstawiamy do lodówki do ostygnięcia. Galaretkę robimy wg przepisu na opakowaniu i ostudzoną wylewamy na zastygłą masę śmietanową. Wstawiamy w chłodne miejsce do zastygnięcia. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobry deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !