Sposób przygotowania

Żółtka oddzielamy od białek. Białka ubijamy na sztywno. Dodajemy dodajemy resztę składników i mieszamy. Na patelni rozgrzewamy masło i robimy małe omleciki. Budyń gotujemy tak jak na opakowaniu. Po ostudzeniu mieszamy go z masłem. Gotowe omleciki smarujemy masa i dekorujemy owocami, pokrojonymi w kostkę. Posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zajadałam się kiedyś takimi omletami ale z bitą śmietaną.Uwielbiam je.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jak deser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ania20m

    wygląda pysznie:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fenomenalne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    uwielbiam takie ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jeden z lepszych deserów
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    prezentuje sie wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !