Sposób przygotowania

W garnku z 2 litrami wody rozpuszczamy kostki rosołowe ,dodajemy obraną pietruszkę i marchewkę gotujemy .Po ok 15 min wlewamy gęsty przecier sok pomidorowy i dodajemy 2 łyżki przecieru pasty .Mieszamy . Gotujemy następnie dodajemy makaron literki .Doprawiamy przyprawa w płynie, pieprzem .Jajka gotujemy siekamy .Zupę zaciągamy śmietanka i dodajemy cukru do smaku . Na talerz kładziemy posiekane jajko i natkę pietruszki zalewamy pomidorówką .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Z jajkiem jeszcze nie jadłam pomidorówki.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !