Sposób przygotowania

Cebulę obrać i wycisnąć z niej sok przez sokowirówkę. Sok połączyć cierpliwie (bywa z tym problem) z płynnym miodem i sokiem z cytryny- aż powstanie jednolity płyn. Zlać płyn do słoiczka i wstawić do lodówki. Z wytłoczyn cebulowych, połączonych z cukrem i odstawionych na kilka godzin w ciepłe miejsce, wycisnąć sok i dolać do syropu.
Przechowywać w lodówce do 5 dni. Podawać kilka razy dziennie po 1-2 łyżki.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysałmi na bardzo zróżnicowane potrawy :) Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    witaminki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !