Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy i dusimy na oleju. Zalewamy wodą , dodajemy włoszczyznę i gotujemy ok. pół godziny. Dodajemy pokrojone ziemniaki, doprawiamy ziołami, sola i pieprzem z młynka, gotujemy do miękkosci. Miksujemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    mam ochote na taka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę sobie w końcu zrobić zupę kremową
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej zupki nie gotowałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !