Sposób przygotowania

Wołowinę zmielić dwukrotnie.
Do zmielonego mięsa dodać majonez, żółtka, wyciśnięty czosnek, sos sojowy, pieprz, musztardę i drobniutko posiekane warzywa. Masę dokładnie wyrobić drewnianą łyżką lub mikserem.
Przełożyć do miseczki i nakryć folią - schłodzić.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) **** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !