Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Śledzie 3 godziny przed przygotowaniem zalewamy letnią wodą, by pozbyć sie nadmiaru soli, następnie odcedzamy i błyszczącą stroną układamy ku dolowi. Każdy z płatów śledziowych smarujemy 1 lyżeczką musztardy.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ładnie podane.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawa jestem jak smakuje z musztardą, jeszcze tak nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Są smaczne, też robię śledzie z musztardą. Polecam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Śledzie z musztardą - jak dla mnie nowość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !