Sposób przygotowania

Ziemniaki wyszorować, ugotować w mundurkach, ostudzić, obrać, pokroić w plasterki. Ziemniaki ułożyć na blaszce nasmarowanej olejem, skropić olejem także z wierzchu i posypać solą i ziołami. Zapiec. W trakcie pieczenia można je parę razy przemieszać.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="orange"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) **** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="orange">
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam takie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !