Sposób przygotowania

Składniki zagnieść, wylepić natłuszczone foremki do babeczek. Piec ok. 15 min w temp. 200st. lekko przestudzić i wyjąć babeczki z foremek.

Krem:
300 ml śmietanki kremówki,
3/4 szkl. mleka w proszku,
5 dag wiórków kokosowych,
3 łyżki cukru pudru,
100 g białej czekolady,
śmietan-fix.

Śmietankę ubić z pudrem, dodać śmietan-fix. Dodać mleko oraz wiórki kokosowe, dokładnie wymieszać. Czekoladę stopić w kąpieli wodnej, przestudzić, dodać do masy. Krem schładzać ok. pół godz w lodówce, następnie masą napełnić babeczki. Udekorować:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ładnie się prezentują...
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny krem, nie tylko do babeczek, ładnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    urocze te babeczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    cudne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !