Sposób przygotowania

mięso kroimy na 4 kotlety i rozbijamy tłuczkiem.
obtaczamy w roztrzepanym jajku z przyprawami następnie w bułce tartej.
na każdego kotleta kładziemy plaster sera i zaginamy na pół tak żeby ser nie wystawał.
wrzucamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na wolnym ogniu.
smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    zdarza mi się robić, ale wolę tradycyjne :) ale przepis super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne,robię podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nigdy takich nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !