Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę, lekko podsmażamy na patelni, wrzucamy do garnka z wodą (wody wedle uznania, byle przykryła mięso).
Podsmażamy cebulkę, wrzucamy do garnka z szynką.
wszystko łącznie gotujemy ok 1godz. 15min.
dodajemy przecier, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, magi.
Na samym końcu zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie
Bazylię dodajemy do gulaszu tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też lubię taki gulasz..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Dobrze się prezentuje. Spróbuję.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny na obiad i do chleba na kolację
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię gulasze
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !