Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Zupę tę można przygotować zarówno na rosole z kury jak i z kaczki, zimą polecam kaczkę.
Pierś z kurczaka oczyszczamy z błon i kroimy z duża kostkę. Cebulę kroimy w cienkie pół plasterki. W garnku zagotowujemy 2 litry bulionu, wrzucamy mięso i cebulę.Dodajemy tymianek, kmin i pieprz .Gotujemy na małym ogniu około 10 minut.


Komentarze

  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    smaczny pewnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny ,....taki inny ....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    prezentuje się bardzo fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    gotowanie 20 minut kolendry pozbawi ją zupełnie aromatu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Takiego to jeszcze cuda nie jadłam :D ale wygląda zachęcająco :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    ale tu u ciebie wspaniałe inspiracje - wow !
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie robiłam takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !