Sposób przygotowania

Oprawioną i umytą płoć odsączamy na papierowym ręczniku. do miseczki wbijamy jajka , dodajemy sól ziołowa , pieprz ziołowy , pieprz mielony, przyprawę do ryb,bazylię ,tymianek, estragon i mieszamy z jajkiem i odrobina wody.
Rybę obtaczamy najpierw w mące potem w jajku i w bułce tartej. Obsmażamy z obu stron aż się zrumieni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    no i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    rewelka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie gdy mojemu mężowi ,wędkarzowi dadzą się takie płocie złapać na haczyk
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię i też czasem jak się trafi na wędkę to z chęcią zjadamy...
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Uwielbiam ryby ...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    apetyczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię ryby;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubię ryby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię rybki, a te wyglądają zachęcająco
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !