Sposób przygotowania

Mięso myjemy pod zimną wodą i kroimy w kostkę. Smażymy na rogrzanym oleju. Na osobnej patelni podsmażamy cebulkę pokrojoną w kostkę, pieczarki, i suszone grzybki. Dodajemy kostkę grzybową. Następnie dodajemy mięso i dosimy wszystko pod przykryciem. Przyprawiamy pieprzem i gałką muszkatułową. Takim sosikiem polewamy placki ziemniaczane.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały plus
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    przepyszne placki z takim sosikiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !