Składniki:
mleko 2% | 1 litr |
margaryna | 1 kostka |
mąka pszenna | 3 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
cukier kryształ | 1 szklanka |
jabłka | 1 kilogram |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleko 2% | 1 litr |
margaryna | 1 kostka |
mąka pszenna | 3 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
cukier kryształ | 1 szklanka |
jabłka | 1 kilogram |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: