Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z podanych składników zagniatamy ciasto i schładzamy je godzinę w lodówce. Potem porcjami wałkujemy na cienkie placki i tniemy na około 1,5 cm paski .


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    efektowne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Foremki mam. Muszę w końcu je użyć, skoro można na nich upiec takie cudeńka.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    z chęcią bym takich skosztowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !