Sposób przygotowania

Budyń gotujemy zgodnie zgodnie z instrukcja na opakowaniu.Ugotowany i lekko przestudzony budyń przekładamy do pucharków. Śmietanę ubijamy na sztywno z 2 stołowymi łyżkami cukru pudru.Do ubitej śmietany dodajemy wiórki kokosowe i starte na tarce wiórki czekolady.Delikatnie mieszamy.Tak przygotowana śmietanę nakładamy do każdego z pucharków.Deser schładzamy w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super już mam apetyt
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !