Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ciasto czekoladowe w proszku przygotować z jajkami, wodą i roztopioną palmą wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Zamiast tego ciasta można dać biszkopt.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie wyrosło
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wygląda to ciasto.
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    polecać ciasto gotowca z proszku to już chyba przesada!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyza, nie rozumiem Twojego komentarza. Sama dodajesz przepisy z wykorzystaniem gotowych produktów, a innych się czepiasz. Pod chociażby tym Twoim przepisem: http://www.doradcasmaku.pl/przepisy/14568/filety-rybne-panierowane-z-warzywami.html mogłabym umieścić taki sam komentarz jak Twój.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Przepraszam tutaj poprawny link: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/14568/filety-rybne-panierowane-z-warzywami.html

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !