Sposób przygotowania

jabłka kroimy w słupki , posypujemy cynamonem i cukrem waniliowym, odstawiamy n 20 MINUT. NASTĘPNIE SMĄZYMY NA OLEJU DO ZRUMIENIENIA I ZMIĘKNIĘCIA. ŚWIETNIE SMAKUJA Z BITA ŚMIETANA I CZEKOLADĄ.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie jabłuszka jako deser i na tosty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    są pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jabłka i cynamon to duet nie do pobicia ! WYŚMIENITE!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !