Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cappucino

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztk
mleko 2 szkl
krem do tortów waniliowy 2 paczki
cappucino orzechowe 10 łyżek
margaryna 1 kostka
śmietana 30% 2 opakowania
fix do śmietany 2

Przepis i sposób przygotowania na: cappucino

mleko ubić z paczkami kremu do tortu. dodać cappucino. utrzeć margarynę dodawać powoli krem. wyłożyć na biszkopt. ubić śmietanę z fixami wyłożyć na krem, posypać startą czekoladą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 29.06.2013 11:03
lubię takie ciacha
Ania67 29.06.2012 20:27
uwielbiam
teresa18 04.06.2012 18:36
pyszne
owca441 27.05.2012 12:14
rewelacyjne
Ewa111 05.05.2012 16:12
pyszne ciasto
eli82 31.03.2012 15:14
pomysłowe
Elżbieta17 13.03.2012 14:15
smaczny deser:)
ewaa 19.02.2012 14:11
szybkie i smaczne ciacho

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak