Sposób przygotowania

W pierwszej kolejności należy przygotować galaretkę według przepisu podanego na opakowaniu, ostudzić ją i odstawić do zastygnięcia. Następnie ubić śmietanę 30% z dodatkiem cukru pudru, dodać do śmietany rozpuszczona żelatynę i zmiksować wszystko razem. Do waflowych pucharków porcjować ubita śmietankę z żelatyną i cukrem pudrem, włożyć rurki waflowe, galaretkę pokroić w dowolne kształty i dodać do deserów, następnie włożyć żelki i posypać posypką czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniamm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniamm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !