Sposób przygotowania

Obrane i umyte ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Jak będą miękkie i ostygną, wykładamy na blaszkę wysmarowaną tłuszczem. Dodajemy czosnek pokrojony w drobną kratkę i posypujemy przyprawą Prymat do ziemniaków. Pieczemy aż będą rumiane. Dobrze smakują z kurczakiem i surówką. Smaczności

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ziemniaczki w każdej postaci, a pieczone...super :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetny pomysł na ziemniaki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !