Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwałkowujemy lekko .Ja uzywam gotowego . wycinamy kwadraty . Parówkę przecinamy na 3 .Używamy tylko te z końcówkami zaokrąglonymi . Na kwadrat ciasta kładziemy pały kwadracik sera żółtego tak aby nie było go widać po zwinięciu becika . Na ser kładziemy kawałek parówki zawijamy ,Smarujemy jajkiem . Pieczemy ok 15 min w 200 stopniach . Z oliwek czarnych robimy oczy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dla niejadków
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super iwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale fajne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !