Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić i lekko rozwałkować.Masło stopić i posmarować nim cały płat ciasta.Posypać cynamonem ,rodzynkami i drobno posiekanymi orzechami.Pokroić na prostokąty i poskładać,Boki można zacisnąć widelcem.Jajko roztrzepać dobrze widelcem i posmarować wierzch każdego ciastka.Piec w 200 st.C ok.20-30 minut.po wystudzeniu można posypać cukrem pudrem lub posmarować lukrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam francuskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobre ciasteczka,bardzo dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przesmacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Szybko i smacznie, czyli tak jak lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ładne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !