Sposób przygotowania

białka ubić z cukrem i dodać żółtka potem dodawać mąki wymieszane razem z proszkiem do pieczenia kakao i razem delikatnie wymieszać stopniowo dodawać olej piec ok 30 minut w temp 180*c gdy wystygnie przekroić na połowę i każdą cześć przekroić jeszcze na połowę aby uzyskać 4 blaty KREM żelatynę rozpuszczamy w wodzie ostudzić śmietankę ubić z cukrem dodać ser mascarpone wymieszać dodać żelatynę oraz kawę cappuccino mieszając włożyć do lodówki blaty przełożyć kremem górę posypać kakaem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wszystkie torty Iwonek są pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !