Sposób przygotowania

z mąki jajka i ciepłej wody wyrobić elastyczne w miarę miękkie ciasto(jak na pierogi)Rozwałkować .Wukrawać małe kółka (kieliszkiem)
Mięso przekręcić przez maszynkę doprawić czosnkiem roztartym ,solą pieprzem i majerankiem.Nakładać mięso na wykrojone kółka z ciasta i zlepiać jak małe pierożki.Ugotować w osolonej wodzie.Kołduny świetnie smakują z rosołem lub czystym barszczem czerwonym

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    ja poproszę z barszczem
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wybieram czerwonym barszczem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    chętnie bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !