Sposób przygotowania

Fasole moczymy przez noc .wymieniamy wodę przynajmniej 2 razy . Następnie gotujemy ją z dodatkiem kostki rosołowej i startej marchewki . Na patelni na maśle podsmażamy posiekaną cebulę ,gdy jest złota dodajemy do niej pokrojona kiełbasę smażymy .Dodajemy paprykę czerwoną i majeranek .Zawartość patelni dodajemy do miękkiej już fasoli . Gotujemy. Robimy zasmażkę z mąki na maśle i dodajemy di zupy . Na koniec wyciskamy 2 ząbki czosnku już nie gotujemy .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    prze pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !