Sposób przygotowania

PORCJE ROSOŁOWĄ I SKRZYDŁO Z INDYKA WKŁĄDAMY DO GARNKA I ZALEWAMY WODĄ OKOŁO 2 LITRÓW TAK ŻEBY PÓŻNIEJ NIE DOLEWAĆ. GOTUJEMY. W MIĘDZY CZASIE OBIERAMY I KROIMY WARZYWA WG UZNANIA. NA GOTUJĄCYM SIĘ ROSOLE ZBIERAMY PIANĘ KTÓRA NAM SIĘ WYTWORZYŁA I DODAJEMY WARZYWA. GOTUJEMY. PO OKOŁO 1 GODZ DODAJEMY VEGETĘ DO SMAKU I KOSTKI ROSOŁOWE. DOPRAWIAMY PIEPRZEM JAK KTOŚ LUBI I GOTUJEMY JESZCZE OKOŁO 1,5 GODZ NA WOLNYM OGNIU. W SALATERKI NAKŁADAMY UGOTOWANY MAKARON I ZALEWAMY ROSOŁKIEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ulubiona zupa :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    rosołek jest dobry:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rosołek dobry na wszystko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !