Składniki:
ser ricotta | 20 dag |
liście szpinaku | 40 dag |
czosnek | 1 ząbek |
parmezan starty | 4 łyżki |
jajko | 3 szt |
śmietana | 200 ml |
sos pomidorowy | |
sól, pieprz | do smaku |
cannelloni | 10 szt |
orzechy | 2 łyżki |
ser ricotta | 20 dag |
liście szpinaku | 40 dag |
czosnek | 1 ząbek |
parmezan starty | 4 łyżki |
jajko | 3 szt |
śmietana | 200 ml |
sos pomidorowy | |
sól, pieprz | do smaku |
cannelloni | 10 szt |
orzechy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: