Sposób przygotowania

Fileta doprawiamy według uznania i pieczemy , następnie kroimy w paseczki.
Mozarelle kroimy w kostkę , pomidora również.
Cebulę w piórka , sałatę rwiemy na kawałki , nie powinniśmy jej kroic nozem , ja używam róznych sałat .
Dresing robimy z oliwy , octu , soli , i takim polewamy sałatę ;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    a czy mogę dodać tylko sałatę lodową? bo to moja ulubiona :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Czy bieżesz pod uwagę jaką mozarellę kupujesz ? bo nie które sa bardzo miękkie i papkowate ?
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    O tak , nie które się nie nadają do sałatek :( muszą być twarde ale moza to wyczuć przez opakowanie ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    faktycznie, ciekawe od czego to zalezy, sama miałam problemy z serem by kupic dobry
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Byc może od składu , lub jakości mleka , a może techniki produkcji ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    a próbowałaś zamiast kroić w kostkę mozzarelle kupić te małe kulki?
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    lubie lekkie dania
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Tak Emilia i powiem ci ze tamta jets reweacyjna i bardziej estetyczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda,lubię takie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !