Sposób przygotowania

MARCHEWKĘ OBIERAMY I KROIMY W KOSTKĘ BĄDŹ JAK KTO WOLI ŚCIERAMY NA TARCE JARZYNOWEJ. POKROJONĄ MARCHEWĘ ZALEWAMY WODĄ TAK ABY MARCHEWKA BYŁA ZAKRYTA CAŁA. DODAJEMY MASŁO I KOSTKĘ ROSOŁOWĄ I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. DO UGOTOWANEJ MARCHEWKI PRZYGOTOWUJEMY ZASMAŻKĘ. ROTAPIAMY 2 ŁYŻKI MARGARYNY NA PATELNI I POTEM DODAJEMY DO NIEJ 2 ŁYŻLI MĄKI. TAKĄ ZASMAŻKĄ DOPRAWIAMY NASZĄ MARCHEWKĘ. GOTOWĄ MARCHEWKĘ GOTUJEMY JESZCZE OKOŁO 2 MIN. JA UWIELBIAM TAKĄ MARCHEWKĘ DO SCHABOWEGO !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny dodatek do obiadu
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !