Sposób przygotowania

Marchewkę i cebulę kroimy i wrzucamy do wody razem z przyprawami i golonką . Gotujemy około 1 godz ( od chwili gdy zacznie wrzeć ). Piekarnik nagrzewamy do 190 C . Golonkę wyciągamy z wody i skórę nacinamy w kratkę , nacieramy z obu stron miodem i pieczemy około 20 minut :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z golonki dla mnie jest najlepsza skórka wypieczona...
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności, moja rodzinka przepada za czymś takim:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    brzmi ciekawie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !