Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Białka ubić na sztywną piane , pod koniec ubijania dodać porcjami cukier .


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a dlaczego się rzuca?....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    Właśnie dzięki temu biszkopt nie opada :) mnie to na początku bawiło , ale sam moment rzucania jest super :) ktoś wysnuł teorię ,że nagromadzone powietrze przy uderzeniu wychodzi równomiernie dlatego biszkopt nie opada i jest równy jak stół . Jak jest na prawdę nie wiem , ale skutkuje . Nigdy jeszcze mnie ten biszkopt nie zawiódł , a wyrasta tak , że inne pozostawia w tyle
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja też zawsze rzucam biszkopt na podłogę, bo faktycznie wtedy nie opada. Ale w smaku wolę ciacho z samej mąki pszennej (lub zmieszanej z pełnoziarnistą), bez dodatku ziemniaczanej :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez rzucam biszkoptem
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    No to ja należę do tych co nie rzucają biszkoptem:) pewnie bym się bała!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    polecam!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !