Sposób przygotowania

kapustę ugotować,odcedzić,odcisnąc.Na oleju podsmażyć czosnek i cebulę dodać mielone mięso,przyprawić solą i pieprzem,dodac kapustę,podsmażyć chwilę.Makaron wrzucic na wrzątek pogotowac 5 minut,odcedzic,przelać zimną wodą.Rurki makaronowe nadziewac farszem mięsno-kapusscianym,panierować w jajku i bułce,smażyc ze wszystkich stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ciekawie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne danie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajnie wyglądają
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    muszę spróbować ale zapowiada się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowy makaron
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !