Sposób przygotowania

BOCZEK KROIMY W KOSTKĘ I PRZYPIEKAMY NA PATELNI. JAJKA ROZTRZEPUJEMY W MISCE DODAJĄC DO NICH SÓL I PIEPRZ DO SMAKU. GOTOWE JAJKA DODAJEMY DO BOCZKU I SMAŻYMY. POD KONIEC DODAJEMY POSIEKANY SZCZYPIOREK. JAJECZNICZKA JEST DOBRA NA ŚNIADANKO.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    szybkie i dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i pysznie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    lubie z boczkiem
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    lubie z boczkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    na po świętach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jutro obowiązkowo musi być taka na śniadanko :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    po prostu pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    robię w niedziele na śniadanie-wtedy możemy wszyscy razem zjeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !