Sposób przygotowania

Umyte mięso kroimy na cienkie plastry , posypujemy je solą , pieprzem , na patelni gdzie daliśmy masło smażymy mięso , potem zdejmujemy , a na tym maśle co nam pozostał po mięsie smażymy cebulę , posypujemy ją cukrem , skarmelizuj . Zamieszaj. Dodaj tymianek , laur, piwo , pół filiżanki wody i zagotuj. Do wrzącego sosu wkładamy mięso i pokruszone pierniki , to dusimy na malutkim ogniu przez 40 minut .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !