Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Posolić, odstawić na kilka minut. Wycisnąć nadmiar soku. Twaróg utrzeć z jogurtem, czosnek obrać, umyć, osuszyć, przecisnąć przez praskę. Ogórki, czosnek oraz przyprawy dodać do twarogu. Dokładnie wymieszać. Podawać na świeżym pieczywie.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja taki sam twarożek lubię wieczorem zjeść jak weźmie mnie głodzik...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny do pieczywa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacyjny twarożek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też taki robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na śniadanie idealny.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię, dodaję też koperek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !