Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, koperek posiekać,kiełbasę pokroić w drobną kosteczkę.Wszystko włożyć do garnka zalać wodą dodać ziele, liść laurowy i gotować tak długo aż kapusta będzie półtwarda.Wtedy dodać przyprawy , kaszę mannę i gotować do zagęszczenia się kapusty.Podawać na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny pomysł z tą kaszką.....wykorzystam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taką kapustkę to i ja bym zjadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pomysł z kaszą też mi się podoba.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja lubię nawet bez kiełbasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !